Fræsning og sekskantdrejning

I over 30 år har vores medarbejdere på Dansk Special-Boltefabrik ApS leveret kvalitetsløsninger til vores kunder, der har ønsket et hurtigt og professionelt resultat.

Vi klarer en bred vifte af opgaver inden for fræsning og sekskantdrejning og håndterer både store og små serier i alle metaller, herunder blandt andet rustfrit stål og aluminium.

Vi kan være behjælpelige med diverse fræsning på ikke-styrede fræsere, såsom bolthoveder, kærv og deling af trykringe. I kraft af vores mange års erfaring er vi i besiddelse af en stor ekspertise, der garanterer dig det bedste afsæt for produktionen af dine emner. 

Alt efter dine mål og ønsker

Med vores sekskantdrejning kan vi lave en flerkantdrejning med to flader, fire kanter og seks kanter, så du kan få en løsning, der matcher dine behov og ønsker.
Vi skræddersyr altid vores løsninger. Hver kunde har individuelle behov, som vi med vores fleksible apparat er i stand til at løse.

Stabil samarbejdspartner

Med vores dygtige og veluddannede medarbejdere er du sikret en stabil og kreativ samarbejdspartner, der altid leverer en høj kvalitet.

Vi ved, at store ord ikke er noget man svøber sig i, men noget man efterkommer. Hos os er en sikker og rettidig levering i høj kvalitet en levevej i virksomheden. Det har givet os mange trofaste kunder gennem årene og er derfor også din garant for, at vi leverer det produkt, du forventer.

Så kontakt os på telefon eller på mail steffen@specialbolte.dk.

Maskiner

Pedersen VPU-31
Somua Z1C