CNC Drejning

Hos Dansk Special-Boltefabrik ApS udfører vi alle former for drejeopgaver såsom bolte, flanger, møtrikker mm. Vi laver CNC-drejning i alle slags metaller og håndterer størrelser fra 0-Ø250.

På vores drejemaskiner kan vi fremstille emner i forskellige seriestørrelser. Hos os er der ingen serier, der er for små og ingen er for store. Derved kan vi løse enhver opgave, du kommer med, og vi kan altid levere et resultat præcis efter dine mål, og som lever op til dine ønsker.

Tæt samarbejde med vores kunder

Med vores mangeårige erfaring både i branchen og her på stedet, har vi en høj ekspertise inden for CNC-drejning. Det garanterer jer en professionel samarbejdspartner, der altid leverer et produkt i højeste kvalitet.
Vi lægger vægt på at have et godt og tæt samarbejde med vores kunder. Vi ved, hvor betydelige kunderne er i vores fremtidige arbejde, og derfor sørger vi altid for et tilfredsstillende resultat gennem en tæt dialog.

Laver hasteopgaver

På grund af vores fleksibilitet er vi i stand til at møde meget specifikke krav til vores drejning og tager også hasteopgaver ind for at imødekomme vores kunder. Derfor er der også altid mulighed for at kontakte os, hvis I har spørgsmål til en opgave, eller hvis I ønsker at drøfte eventuelle ændringer undervejs.

Kontakt os på telefon eller på mail steffen@specialbolte.dk. Vi leverer altid i god kvalitet og til aftalt tid.

Maskiner

Mori Seiki CL25 M. LG10 Lader
Mori Seiki SL3H
Mori Seiki SL15 M. Stangfremføring
Mori Seiki SL15