Centerless Slibning

Hos Dansk Special-Boltefabrik ApS udfører vi centerless-slibning. Slibning er som regel en omkostningstung opgave med store serier, men centerslibning er en hurtig produktionsmetode, som egner sig til de helt store serier og til de fleste metaller.

En centerslibning giver altid en god finish og en snæver tolerance og kan laves på de fleste former for metaller, så du får et holdbart resultat i højeste kvalitet.

Med centerless-slibning har vi maskiner til både at lave slibninger med gennemløb og indstik. Indstiksslibningen er en delslibning, hvor der kun bliver slebet i den ene ende af emnet, og som kan både bruges til både store og små serier.

Høj ekspertise og levering til tiden

Med vores mange år i faget og vores høje ekspertise inden for slibning, kan vi levere et resultat, der altid efterkommer dine mål, ønsker og krav. Vi lægger vægt på den gode og tætte dialog med vores kunder, hvilket garanterer dig en professionel assistance og en samarbejdspartner, du kan stole på.

Vi er fleksible og tager imod hasteopgaver, hvis det brænder på. Så kontakt os på telefon eller på mail steffen@specialbolte.dk

Vi leverer altid til aftalt tid!

Maskiner

Lidkøbing 3B (Gennemløb), Ø0-Ø56
B.S.A. (Indstik), Ø0-Ø65